čtvrtek 17. října 2013

Háčkuji na zakázku

Milé přítelkyně, tvořilky a všichni návštěvníci mého blogu,
rozhodla jsem se mou tvořivou činnost  posunout zase krok dále a vzhledem k náhlemu zájmu o mé hvězdičky(v návodu) jsem se rozhodla otevřít si živnost a vyrábět prozatím pouze háčkovanou tvorbu na vaše přání.  Založím zde speciální kategorii ve ktré budete postupně nacházet produkty, které si budete moci u mne objednat. Budu háčkovat pouze na zakázku, to znamená, že fotografie  budou pouze ilistrativní a veškeré objednávky budeme řešit přes e- mail vzájemnou dohodou. Pro více informací či případné objednávky mne prosím kontaktujte přes kontaktní formulář , který najdete v levém sloupci.


Přeji všem krásný den ♥ Martina

4 komentáře:

  1. Ahojky Martinko.
    Tak to Ti moc držím palečky ať Ti to vyjde. Já s touhle myšlenkou už nějaký čas koketuji, ale když jsem si spočítala co bych toho musela vyrobit abych zaplatila daně a zdravotní pojištění, tak to asi s dětmi nedám. Ale u mě je to o tom, že už jsem před dětmi podnikala a živnost mám pouze pozastavenou a pokud jí obnovím, tak se mě netýkají žádná daňová zvýhodnění a zdravotko bych musela platit hned v minimální výši. Ale stále to nosím v hlavě a přemýšlím jak to udělat, abych mohla dělat na kšeft a něco mi z toho taky zbylo.
    Každopádně držím palečky a fandím všem lidem, kteří se nebojí začít. Měj se krásně Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Aha vidíš tak to nevím, já mám taky živnost pozastavenou, také jsem už podnikala, ale při první mateřský tak to musím ještě ověřit co a jak ještě že má dnes dorazit kamarádka účetní to hnedka musím pořešit. no snad si aspoň něco vydělám. to doufám. Jako že mi to vynahradí plat s tím nepočítám, protože vím že tvořit něco s holkama je mnohdy horo, ale nějaké ty objednávky mám tak uvidíme snad to bude mít nějaký význam. Děkuji za to že na mě myslíš.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ať ti plány vyjdou a máš hodně spokojených zákazníků:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji věřím, že to dobře dopadne, už jen proto že si od toho neslibuji nic extra, prostě jen přivýdělek.

      Vymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina