středa 20. listopadu 2013

Blogová pauzička :)

Mé drahé virtuální přítelkyně,
přicházím k vám jen s docela maličkým příspěvkem, má maličká Lucinka před pár dny odeslala náš foťák na věčné časy : ( , takže si dávám  na blogu s vkládáním příspěvků pauzu, nevím jak krátká či dlouhá bude, mám bohužel i jiné starosti, které jsou momentálně pro mne důležitější než foťák a jelikož se jedná o mé zdraví, tak ač nerada, ale i důležitější, než blogování, čas od času sem samozřejmě juknu, ale nevím, kolik sil budu mít na navštěvování vašich blogů, jedna má milá dušička mi nedávno velmi pomohla s mým trápením a dodala mi chuť do žvota a víru v to, že mé tvoření se líbí a může dělat radost.. Andrejko děkuji ti za vše,  jsi báječná a já si tě moc vážím, dodala si mému životu zase úsměv a mě sebedůvěru, snažím se vidět svět v lepším světle, bohužel někdy nastanou okamžiky kdy člověk víru v cokoliv hezké a dobré ztratí i když se snaží  myslet pozitivně, já ji bohužel teď trochu ztratila, mám strach, bojím se co se mnou bude, a bojím se i o své milované dcery, a svého drahého muže.... bohužel někdy se tak stane, že vám stačí jedna věta u lékaře a ač není ještě nic dané, už jen ta představa, obavy , čekání, další a další vyšetření a další lékaři, to jednoho prostě smete. Snažím se věřit, že se slova doktora nepotvrdí... promiňte dnes nemám více slov.
Dejte mi čas, snad se brzy vrátím ve vší síle chuti úsměvu a snad i s fotečkami.
ráda bych ještě poděkovala všem co mě navštěvují, všem co si udělali maličkou chvilinku času na napsání několika krásných slov k mému tvoření, moc si vás vážím.
A ještě důležitá info k vánoční výměně,
Dáši, neboj se dárečky budou, už mám téměř hotovo,
a ajko, omlouvám se ale bohužel nebudu asi moci poslat fotečky do tvé galerie, snad, mi promineš. Opravdu nevím. zkusím alespoň foto mobile, ale nebude to nic moc.
Mějte se krásně a všem hodně štěstí a ZDRAVÍ.
Martina

5 komentářů:

  1. Marti zkus poprosit Dášu, jestli by pak dárek nevyfotila a foto mi neposlala.
    S doktorem držím palce:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko, to je mi moc líto, že nebudeš přispívat. Ráda jsem Tvoje příspěvky četla. :-) Ale zase bude líp a foťák třeba donese ježíšek a budeme se zase moc kochat.
    A k Tvému zdraví, věř, že z nejhoršího se vzpamatuješ a budeš se zase usmívat. Sice třeba ne každý den, ale bude to úsměv. Byla doba, kdy jsem myslela, že bych raději zemřela. Ale člověk (ženská víc) vydrží hodně. A naše děti nám stojí za to, prožít s nimi každý den naplno. A i když vím, že zase bude hůř, tak se snažím si ty dny kdy je dobře co nejvíc užít. Měj se krásně a drž se. Posílám co nejvíc síly a pozitivního myšlení. Měj se krásně a foť klidně mobilem. Dřív jsme taky neměli vychytaný mašinky a nevadilo nám to. Hlavně, že bylo zaznamenáno. Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Marti, co to, CO TO! Ač tě vlastně neznám, mrazí mě z tvého psaní. Držím všechny palečky a posílám mnoho energie, ať vše zvládneš a vše se v dobré obrátí.! S výměnou si nedělej žádné starosti, hlavně ať jsi fit. Myslím na tebe. D. ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Holky moje zlaté, děkuji vám, snad se mé představy nenaplní a bude vše v pořádku, Leničko děkuji za ta krásná slůvka, , moc mě potěšilo tvé slovo "kochat", to mě těší, dášenko, neboj, já i kdybych mlela z posledního, tak své sliby dodržím, nemám v povaze se vzdávat a nějak se vymlouvat a omlouvat, že jsem něco měla a neudělala, já prostě musím, beru to jako povinoust, jednou jsem se přihlásila abyli tu jasné podmínky, tak je musím dodržet, a v dalším mém příspěvku se dočteš(pokud vůbec budeš mít chuť to číst) co a jak se mnou, děkuji i tobě, Ajko, poslala jsem ti meil, snad to bude takto stačit, (on ten foťák nefotil o moc líp:). Děkuji vám všem za podporu. vážím si vás. Martina

    OdpovědětVymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina