pondělí 25. listopadu 2013

Kuchyňské okénko již ve Vánočním kabátku

Mé milé,
na úvod mého příspěvku vám všem chci poděkovat za vaši podporu, kterou jsme mi věnovali v mých předchozích příspěvcích, dnes toho moc nenapíšu, jdu se jen pochlubit pár fotečkami.
Tak jsem se nějak neudržela a asi proto abych zapoměla na své trápení a určitě i proto abych si naše první Vánoce v našem vlastním domově užila co nejvíce, jsem se pustila do výzdoby, první byl holčiček pokojík, (ten jsem z technických důvodů nevyfotila :D,) pokoj je stále takový nehezký neútulný na okně visí opravdu nehezká záclona, na ní šíleně blikají barevná vánoční světýlka (dle přání mých dcer :) ) a uprostřed záclony vysí jedna sisalová hvězda, tohle bych vám sem opravdu nedala. Zato kuchyňka ta se mi moc líbí, a budeme pokračovat. Ale postupně.
Dnes je to o kuchyňském okénku a možná již zítra se budu moci pochlubit fotečkami, dárečků, které jsem posílala Dáše ve vánoční výměně. Jen čekám na echo, že dárečky jsou už v dobrých rukách své majitelky, kteoru doufám potěší.
 Pro dnešek to ode mne bude vše. Teď už jen ve fotografiích.
Jen prosím omluvte kvalitu fotek (jak víte fotím mobilem) .
dnešní šití

detail

Trochu vánočně ještě budou změny tohle jen tak pro zatím:)

kužel ještě musím dozdobit, když jsem ho začala bouchla mi v ruce tavička a tak je zatím jen takhle


svítím o sto šest, snad mi na vánoce ještě zbudou svíčky:)

a jeden rychlosvícínek (zavařovačka,  místo krajky stará záclona  a nahoře jen místo stužky červená příze
Pro dnešek se loučím, už se nemohu dočkat  dalšího tvoření a zdobení
 ♥♥♥ Martina ♥♥♥


6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuji Ajko, ještě to musím doladit k mé spokojenosti, :)

      Vymazat
  2. Milá Martinko teda tu novou záclonku Ti tiše závidím. :-) Já mám na roletku v kuchyni nastříháno už od jara a nemůžu se dokopat k tomu jí ušít. Asi to bude tím, že jsem tam dlouho nic pověšeného neměla, tak mi to ani nechybí. :-) Ale vždycky, když vidím nějakou nádheru u vás všech, tak si na ní vždycky vzpomenu. A ta sklenice se záclonou vypadá luxusně. Když svítí musí vytvářet úžasná světýlka kolem. Snad se koncem týdne taky budu moct pochlubit nějakou adventní výzdobou doma. Ale mám něco s rukou v rameni (bohužel pravou) tak mi jde všechno nějak pomaleji. Měj se krásně. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to já znám, mám spoustu plánů a také nestíhám, Já dnes hodlám ve výzdobě pokračovat, ale zase jsem si toho naplánovala nějak moc, tak nevím jak to dopadne. Brzy se uzdrav Leni, pravá ruka pro nás tvořilky, to je špatné, snad to bude brzy v pořádku. Pa Martina

      Vymazat
  3. Ahoj Martinko, máte to doma moc hezké. Také se omlouvám, ale o víkendu jsme měli návštěvu a nestihla jsem napsat slíbený mail. Budu se snažit to v týdnu napravit. ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji zuzko, a neomlouvej se. já to chápu. každý máme něco, a kor před vánocema, pomalu ale jistě začíná ten shon, viď, Já už začínám dnes dělat rozpis na cukroví. Ať mám nakupeno a asi brzy začnu péct. M2j se hezky pa M.

      Vymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina