středa 27. listopadu 2013

Mé tvoření do vánoční výměny

Krásný den,
dnes se již mohu pochlubit svým tvořením do vánoční výměny u Ajky, Ajčina ruka mi vylosovala Dášu (Daglarka), která tou dobou ještě neměla svůj blog a tak jsme si napsali pár řádků meilem , a měla jsem velké štěstí. dáša nemá rada modernu a extravanagci takže jsem měla ulehčenou práci, protože je pro mne složité tvořit věci, které nemusím já, prostě mi nepřichází nápady a nejde mi tak práce od ruky. Takže  jsem nemusela ani moc přemýšlet a prostě se pustila do tvoření.  Od Dáši vím, že se dárky líbily, z toho mám nesmírnou radost.
Vytvořila jsem věneček, obtočený saténovou stuhou, z části jsem vypychovala červeným a bílým saténem a červenou organzou doplnila jsem jej o třpitivou hvězdičku a tři malé vločky které jsem vytvořila vypychovátkem ( to jsem vám fotila někdy v září), a vločky jsem nalepila na naaranžovaný kousek stuhy, který jsem se snažila hezky naakroutit a také jsem ho vypychovala do věnečku.
 Celý můj dárek věneček, háčkovaný stromek,  háčkované vločky a hvězdičky, šité srdíčko a sada sádrových ozdob


Detail stromečku, srdíčka a sádrových ozdob, jsou tam 4 andílci, kruh, srdce, stromek, hvězda, zvonek a měsíc.


Věneček z blízka


A nakonec 4 vločky a hvězdičky.
Mám velkou radost, že jsem vzhledem ke všem mým "komplikacím" posledního měsíce , zvládla vše zhotovit a odeslat do začátku adventu. Tak jsem si to sama přikázala a povedlo se. 
 Já si na svůj dáreček z výměny budu asi muset ještě počkat, I přesto, že Věrka balíček posílala v pondělí, dnes jsem poctivě a zvědavě čekala pošťáka, nic se nedělo. A myslím, že se už ani dít nebude, vzhledem k tomu kolik je hodin. No uvidíme. Třeba se svého překvapení dočkám ještě dnes.  
Všem přeji krásné předadventní období, holky tvořte, zdobte a radujte se.  Já to tak miluju tohle zdobení a chystání. 
♥♥♥Martina♥♥♥

7 komentářů:

  1. Martino, moc krásné dárky jsi pro Dášu připravila. No vidíš, já si říkala že ani nepíšeš - jdu hledat podací lístek a "vyšmejdit" kde se balíček toulá - hlavně že mají tu skvělou reklamu. Dnes podáte....
    zatím se měj pěkně Věrka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Věrko, no já doufám, že ho pošta neztratila, že jsou právě jen pomalí. To by mne teda fakt mrzelo. Měj se hezky Martina.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to jsem zvědavá, co budou dělat až začne to pravé vánoční šílenství. Našla jsem že je "někde" na cestě k tobě :-)

      Vymazat
  3. Ahoj Marti, ještě jednou i tady moc, moc děkuji za hezké dárečky. Překvapilo mě, co jsi jich poslala. Jeden hezčí jak druhý. :-) Určitě je využiju. Krásná advent i vás doma.: D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aho Dášo, nemáš zač, jsem velmi ráda, že tě potěšili dárečky. Já tohle tvoření prostě miluji, a to vánoční snad nejvíc. Prostě mě to těší a baví, přiznávám, že nebýt stěhování, bylo by toho bývalo ještě více, měla jsem stále pocit, že je toho málo :) ale nakonec jsem si říkala, že víc už bych prostě časově nezvládla, je toho teď na mne nějak moc, zatím jsem se věnovala převážně tvoření pro "někoho" ať už na objednávku, pro tebe do výměny, a teď jsem ještě na řadě kamarádky které o ničem nevědí chystám jim předvánoční překvapení :) a mezi tím začínám ladit u nás doma. Ale to bych nebyla já abych to neměla s překážkama, bouchla mi tavička a ještě jsem se nedostala nikampro novou, takže adventní věnec v ohrožení a daší tvoření na vánoce také. No snad do soboty stihnu vše napravit a nějak předhoním čas a v pondělí se budu moci nějak pusit do plánování cukroví. Ale nevím nevím, asi to bude na fofr. Někdy týden před Vánocema.
      Měj se krásně a úžívej v klidu toto období. Martina

      Vymazat
  4. Martinko dárečky se Ti moc povedly a věřím, že udělaly velikou radost. Měj se moc krásně Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Marti jsi šikulka, krásné dárečky jsi poslala a to množství, že by to na dvě výměny stačilo:-)))

    OdpovědětVymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina