pondělí 2. prosince 2013

Advent


Krásný den všem,
A je to tu,
nastal ten kouzelný čas, první adventní neděle je za námi a já s malinkým zpožděním přicházím s fotečkami naší adventní výzdoby, fotografie bohužel nic moc, ale já jsem šťastná, jelikož jsem vše v termínu stihla a jsem velmi spokojená, protože se mi moje letošní výzdoba neskutečně líbí, a je už znát ten rozdíl, jak jsem zdobila ve Všetatech, kde jsem neměli hezké bydelní ani dostatek prostorua ty dekorace tam kazilo velmi nevzhledné pozadí, tady mám vše nové, čisté, spoustu místa, okýnek, a mi se můžeme v klidu těšit na Vánoce, které si celá rodina letos chceme neskutečně užít, jsem velmi šťastná, pocity které v sobě mám jsou nepopsatelné a kdo nezná a nevím, co jsme dříve prožívali, ten nepochopí. Jsou to naše první vánoce doma, u nás doma a zároveň mé poslední kdy jsem na mateřské, na přes rok už budu chodit do práce a předpokládám, že budeshon a stres do poslední chvilky, takže letos si to musím užít. A užiju si to.
Včera u nás byli poprvé na vánoce manželivi rodiče, které delší dobu pobývali na chalupě a asi po třech měsících jsme se viděli.A já musím z celého svého srdce říci velké díky mé milované tchýni, je to poklad nad poklady a všem ženám bych takovou zlatou tchýni přála, mám neskutečné štěstí. Přijeli sice jen na rychlou kávičku, ale přivezla mi mou oblíbenou kávou, škvarky a sádlo, z domácí zabíjačky, kteoru dělali na chalupě, spousty masa, a to hlavní naloupala mi ořechy na cukroví a udělala domácí nudličky do polévky. bože jak já jí miluji. Ušetřila mi spousty práce a času stráveného při louskání ořechů přivezla masíčko  a já budu mít letos na šterý den řízečky absolutně luxusní, jelikož budou z čerstvého masa a smažené na pravém doma vyškvařeném sádle. No mňam a mňam ještě jednou.
 A teď už ve fotografiích

Užívejte vánoční nálady, těšte se a mějte se co nejlépe.

      ♥♥♥ Vaše Martina♥♥♥

4 komentáře:

  1. Marti, výzdobu máš moc hezkou, užívej vlastní bydlení, taky se ho nemůžu dočkat a do těch těžkých dnů, co teď prožíváš Ti přeju hodně sil a pozitivních myšlenek...V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. veru moooc děkuji, bydlení si užívám neskutečně a na to špatné se snažím nemyslet :) D2kuji a hezké předvánoční období přeji, M.

      Vymazat
  2. Pěkně sis to nazdobila Marti:-) Já teprv včera snesla vánoční krabice z půdy dolu:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já začala Ajko letos dřív než jiné roky, to asi to kouzlo toho že jsme doma, sami jen mi 4 a tak si to chci užít pořádně.
      Měj se mooc hezky a pěkné zdobení i tobě M.

      Vymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina