pondělí 23. prosince 2013

Krásné Vánoční dny 2013

Mé milé,
vánoční čas, na který jsme se všechny tak poctivě připravovaly už nastal a mi můžeme s radostí a klidem otevřít dceře tomu kouzlu, mám ohromnou radost jelikož ač jsem se potýkala se zdravotními potížemi, jsem letos vše zvládla včas, v pohodě a klidu s úsměvem ve tváři a radostí a krásným pocitem v duši. Nic už nechybí vše je připraveno, tak Vás tedy vítám u nás doma Vánoce, roku 2013. Pojďte dál.

Musím dříve než začnu vkládat fotečky říci jedno velké díky jedné dušičce - Andrejce Secké, kterou všichni dobře známe, má talent od Pána boha, šikovné ruce a srdce ze zlata, duši čistou jako bílý sníh a pro každého najde krásné slůvko, v sobotu jsem si "konečně" vyzvedávala na poště svůj balíček odAndrejky, ve kterém byl očekávaný ubrus a behoun na stůl, kterým mě Andrejka chtěla podarovat a potěšit, musím říci potěšila a překvapila, překvapení bylo však ještě větší. Jak jsem se z pošty vracela domů a tiskla v ruce balíček, ucítila jsem cosi "tvrdého" říkám si to, nemůže být ani ubrus ani běhoun, nemohla jsem se dočkat anevydržela to napjetí, tak jsem se tedy do balíčku pustila ještě cestou, a dovolila si alespoň nakouknout a má radost neměla mezí, dostala jsem dáreček, který jsem si tajně přála už celý rok, byl tam překrásný vánoční skřítek..
 Tak teda Andrejko, nekonečné děkuji. Mám tě moc ráda a doufám, že naše počínající i když virtuální přátelství, nám vydrží i v dalším roce , třeba se posune i někam výšeči dále. Velice si tě vážím a přeji ti nejen k vánocům vše jen to nejlepšíať se ti daří, ať jsi šťastná ať tě nikdy neopustí tvá tvořivá můza a nálada a zdraví ať se ti stále dostává.
Vám všem bych moc ráda popřála z celého srdce zdraví, lásku pohodu v rodině, klid v duši, málo trápení spoustu radosti a dobrých zpráv, také spoustu inspurace a chuti do tvoření
ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE A SPOKOJENOST V ROCE 2014.
Kdo pak se nám to usadil na stromečku :)


4. svíčka už také hoří
Letošního kapříka vybrala naše Nelinka a pány rybáře velmi pobavila:)
K tomu vám musím vyprávět velmi vtipnou historku. Tu nemohu vynechat. 
 Pán se ptal jak se těší na ježíska a ona že těší a říkala mu a jak se jmenuje? A on jí na to no vždyť si to přece právě řekla , Ježíšek, a ona, nene, maminka mi to vyprávěla. balo to panenka Marie a svatý Josef a narodil se jim chlapeček a říkaly mu Ježíš :D Ale mi mu říkáme Ježíšem, protože je na nás moc hodnej:) a bylo. A pán pak vylovil z kádě našeho kapra"pracovní název dostal od dětí- letos má jméno Adéla, i přes náš návrh trdičního Pepy, bylo rozhodnuto.."  ... pán ho Nelince ukázal a říkal jí tak koupíš tohohle? A ona ne, toho nechi ten se nám nelíbí. A on povídá, máš pravdu, mě se také nelíbí, a vytáhl druhého, toho už naše malá rozumbrada schválila a sama tak poprvé vybrala naší vánoční rybu. 
Vánoce mohou být opravdu veselé:)
 holky strávily s "Adélou"  :D asi hodinu v koupelně.

vánoční skřítek byl při focení již velmi unaven a tak se musel opřít  alespoň o lucerničku:)
Ubrus běhoun a skřítek od Andrejky. ♥♥♥
(omluvte ty fleky na zdi, - s touto nechtěnou dekorací na zdi musím bohužel vydržet přes svátky, malovat se nebude, jen se zamáznou fleky, holt jsem nešika- otevírala jsem víno... a bylo vymalováno. 

 

Je krásnej, do příštích vánoc se mu pokusím ušít kamarádku:)

Letošní výzdoba stolu bude jen velmi jednoduchá ale krásná.


 Skřítek si zapózoval snad všude, své stálé místo zatím nemá. Ale až tu bude vše doladěno tak mu místo najdeme. 


Brambory a mrkev na salát nachystány, letos se mi zdá že je jich je málo
A letošní stromeček, Takhle vypadá teda hrozně, ale je krásný, ozdoby sádra, háčkované  vločky a hvězdičky, a pár klasických , světýlka jsem chtěla bílé, bohužel se tváří modře. No uvidíme. Ale stejně bude všechny více zajímat to co je pod stromečkem a né na něm:)

Tak tímto se s vámi loučím a budu se na vás zase všechny těšit v roce 2014
Martina♥♥♥

18 komentářů:

  1. Milá Martinko,
    jdu Ti popřát krásné a také šťastné a veselé Vánoce!!
    Užijte si je s rodinou v krásné pohodě!!!
    Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsrko, jménem celé naší rodiny vás srdečně děkuji, i vám přeji krásné vánoce plné pohody a hlavně ve zdraví prožité s vašimi blízkymi.
      Martina

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Ajko děkuji , i tobě, ještě se určitě zastavím u tebe:) Hezké svátky, MArtina

      Vymazat
  3. zlatíčko ahojky !
    mám nesmírnou radost , že se balíček dostal do tvých ruček včas, že jsem ti mohla vykouzlit úsměv na rtech, že jsem tě udělala spokojenou a šastnou.
    Moc si vážím takového veřejného vyznání má milá a v Novém roce se na tebe budu tuze moc těšit!
    Martinko, mám s tebe ohromnou radost!
    Měj se moc moc krásně má milá papa ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko děkuji za návštěvu, i já se budu po novém roce moc těšit na tebe, teď už se jen zastavím na skok u vás, které jsem ted pár dní zanedbávala a pak si začnu užívat pohodové vánoce s mými milými.
      Jsem ohromně ráda, že mi vánoce zdobí něco od tebe. Jen jsem zapoměla vyfotit utěrku, Ale napravím to v dalším příspěvku:) Mnohokráté díky a užij si krásné Vánoce a z Alp se nám vrať s celou rodinou zdravá . ať se můžeš chlubit svým tvořením, na které se i v novém roce moooc těším, pa Martina

      Vymazat
  4. Krásné Vánoce Marti, užívej je v pohodě s rodinkou, pa Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Verunko, také přeji krásné Vánoce , celé tvé rodině. Martina

      Vymazat
  5. Martinko krásně napsané. Přeji Tobě i celé Tvé rodině abyste si vánoce co nekrásněji užili a v novém roce vás potkávali jenom radostné události. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ?eničko, děkuji moc tobě přeji totéž, a věřím, že se nám oběma bude dařit. . Martina

      Vymazat
  6. Martino,
    krásné svátky přeji i tobě a celé tvojí rodině. Doufám, že si je náležitě užijte a do nového roku hlavně zdraví.
    Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko děkuji za celou rodinu, i vám přejeme krásné prožití pohodových dní. Martina

      Vymazat
  7. Martinko, krasne a pohodove svatky vanocni! Katerina

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Marti, Vánoce jste určitě měli kouzelné, když jsi to tak vše pěkně připravila a ještě ke všemu ti pomáhal skřítek. :-) Do nového roku ti přeji hlavně to zdraví a to nejen tobě , ale celé rodince. Mějte se hezky. D. :-) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj dášo, ano vánoce byli krásné, skřítkovi na přesrok přibude slečna. do Nového roku mnoho štěstí a zdraví.

      Vymazat
  9. Milá Martinko....pohodový nový rok,hodně zdravíčka,štěstíčka,pohody a lásky.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko děkuji , tobě také přeji šťastný Nový rok a hlavně hodně zdraví. Martina

      Vymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina