středa 4. prosince 2013

Tak u nás už to vypuklo

Krásný kouzelný čas,

Tak u nás to vypuklo :) za prvé chřipka a za druhé pečení.  holky zkolila potvora a tak tu brflaj ale ležet nevydržej, a tak mě přemluvily, abychom už začali péct cukroví, začali jsme velmi pozdě ale i tak jsme dost zvládli. Jelikož marodíme, čekaly jsme na taťku až se vrátí z práce a vyslali jsme ho na nákup surovin a než dorazil a vypyli jsme si kávu bylo půl šesté večer, no s holkama to bylo teda trochu složitější , ale zvládly jsme společnými silami upéct první letošní cukroví. A už se mi  na to všichni hrunuli a já dostala poprvé letos strach že nebude co na Vánoce, tak jsem musela zvýšit hlas:) I taťka odporoval, že to moc voní na to, aby to tu nechali jen tak stát a tak jsem v nestřeženém okamžiku uklízela na tajné místo:), když jsem holky uložila, zadělala jsem ještě dvě další těstíčka a jedno z nich upekla a jeho vůně mě tedy dostala. Máslová srdíčka neskutečně provoněli náš domov . Já tyhle vánoční vůně másla, citronové kůry a vůni pečeného cukroví prostě miluji.
čokoládovo kávové oválky(já nemám vykrajovátko na oválky tak u nás jsou to zvonečky



Máslová srdíčka voní už na dálku 

 
Zdobit budeme až bude vše upečené
Nachytáno na oblíbené linecké, dnes toho mám v plánu hodně. Celkem budeme mít 14 druhů pečeného i nepečeného cukroví. Na vše se neskutečně těším, peču velmi ráda a pro mou vděčnou rodinu ze všeho nejradši :),jen musím do vánoc poctivě ukrývat, oni totiž nemají nikdy dost, tak aby nám na vánoce něco zbylo:)

A závěrem se musím a konečně už také mohu pochlibit, čím jsem byla obdarována Věrkou ve Vánoční výměně,
Fotečka je velmi nekvalitní ale dárečky jsou nádherné, látkový košíček našel již své místo v koupelně
a kouličky, až bude čas a bude upraven pokojík budou v pokojíčku, ještě nevím zda na okně či je zavěsím z lustru. Však já jim to správné místo najdu.

Krásný den všem, u nás je velmi chladno a nevlídno, nesněží, ale je taková tma, že to jinak než se světýlky, svíčkami ani nejde, jelikož i mne není dobře, uděláme si čajík, uvaříme obýdek, a vrhneme se vstříc vánočnímu cukroví. A já doufám, že tu dnes konečně zastaví česká pošta a konečně mi doveze mé objednané kozačky, které ke mne putují stejně jako dárky z výměny už týden, Česká pošta, ať se na mne nezlobí, ale hoslo, dnes podáte zítra dodáme, by měli změnit, chápu, že toho mají v předvánočním období mnoho, ale týden , je dost dlouhá doba  a já už chci své boty. A pro letošek již nic neobjednávám. Jediné, co ještě musím udělat, je poslat dárečky mým úžasným kamarádkám Verunce a Simonce. Oběma, nych chtěla říci, Mám vás ráda a děkuji, za to že Vás mám, jste skvělé a nejlepší a nikdy v životě nezapomenu co jste pro mne udělaly.
Verunko doufám, že to výjde a uvidíme se ještě do vánoc.♥♥♥ Martina♥♥♥

8 komentářů:

  1. Martinko to je super, že už pečeš. Já snad začnu až příští týden. Ještě jsem si ani neudělala seznam co vše budu péct. A přeji Tobě i holčičkám ať jste brzy fit. Jo a s tím ležením při nemoci je to asi všude stejné. Dokud nemajá čtyřicítky teploty, tak je v posteli neudržím. :-D Měj se krásně. Lenka Jo a abych nezapomněla, musím pochválit i dárečky, které jsi dostala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni opožděně děkuji za komentář. Holky už zase řádí, kašel nekašel, řádí o sto šest. :) M.♥

      Vymazat
  2. Marti voní to cukroví až sem:-))
    A dáreček jsi dostala krásný!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Martino, jsem ráda že dárky mají své místo. Tedy vlastně částečně, ale věřím, že koule své místo brzo najdou.
    měj se fajn Věrka

    p.s. pečení fakt nestíhám - zatím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, už mám místo pro kouličky vymyšlené dnes se na ně dostane. A v pečení já si dávám pauzu. Martina.♥

      Vymazat
  4. ...pěkné čtení...a děkuji za motivaci...Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Věrko děkuji velmi za milý komentář, Martina

      Vymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina