neděle 12. ledna 2014

Krásný nový rok

Milá děvčata, ráda bych  Vám všem trochu opožděně popřála krásný spokojený rok 2014 .
Delší dobu jsem nepřispěla tak jdu alespoň pozdravit.
Bohužel nemohu vkládat nové fotografie, dcerka hned po novém roce poslala náš notebook na věčné časy, pořídili jsme prozatím starší pc, ale ještě má nějaké mouchy a nelze do něj jakýmkoli způsobem vpravit fotografie, ale už se na tom pracuje, a že toho bude až začnu vkládat, těšit se můžete na polštářky, závěsy a záclonku které jsem dělala holčinám do pokojíku. další vypychovaný věneček, který jsem dělala pro kamarádku Verunku  která dělá nádherné korálky, náušnice prsteny, jukněte k ní na blog má opravdu krásné věcičky:)
A pokračuji právě pracuji na podšálcích a ráda bych k nim vytvořila do sady i prostírky, snad bude materiálu dost. v nejbližších dnech mě také čekají dva decoupage obrázky no můžete se těšit na spoustu pokoukáníčka. Praozatím se mějte krásně a užívejte života. Už má prý přijít zima a to mu manžel minulý týden koupil  narcisky a hyacint :) už brzy asi vykvetou, Těším se .
  Mějte se hezky a děkuji srdečně za návštěvu Martina





2 komentáře:

  1. Ahojky Martinko. Já už si říkala kam jsi se ztratila. To je super, že jsi v pořádku a šlo jenom o notebook. :-) Už se těším na Tvoje příspěvky. Měj se moc a moc krásně. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leničko, jsem v pořádku, jen ten pc. ale už máme i čtěčku na karty tak budu pomaličku vkládat. Snad zítra stihnu něco vložit. Měj se krásně pa , brzy juknu i k tobě. Martina

      Vymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina