pátek 17. ledna 2014

V novém roce nezahálím

Zdravím a přeji krásný zbytek pošmourného divně zimního dne :)
Nejsem teda na vrtulku jako některé z vás:) ale že se neflákám to přísahám,
Od Nového roku šiju, věnečkuju a háčkuju jako divá, jen.. tak trochu na přeskáčku, prvním počinem byl dárek pro kamarádku o kterém jsem se zmínila už minule, ale jelikož ještě  nebyl předán, zvěřejním jej až příští týden.
Tentokrát Vám ukážu svůj oficiálně první kousek který mám vyrobený na prodej. (vím že mezi námi šikulkami a blogerkami ho těžko střelík, když každá z nás si ho pravděpodobně dokáže vytvořit sama:D
, ale kdyby přece jen byla mezi Vámi některá která má zájem písněte meilík:), až do jeho prodeje, bude v týdnu putovat do kadeřnického salonu mé kamarádku Lenky a tam bud pobývat až do doby než se do něj někdo zamiluje:), a jelikož venku je zima-nezima, nějak se mi zachtělo náznakem přilákat jaro, měl ýt původně bílý s více barevnými pastelovými barvičkami, ale jak jsem tak stříhala a tvořila, nějak se mi do těch více barviček nechtěla. Takto mi připomíná poupátka růží či právě vykvetlý hyacint, který krásně kvete a voní v mé kuchyni:) dostala jsem ho jako dáreček od manžela před 14 dny a nevypadalo to, že by někdy vykvetl, ale leze už první, a tak jsem si říkala že i věnec nevhám takto. A teď už ve fotečkách:)



A překvapivě ladí i k mé posvátné GG utěrce, kterou mě potěšila Andrejka před Vánocema








A to je pro dnešek vše zítra za vámi přiletím s dalším příspěvkem:)
Mějte se velmi krásně, spokojeně a budu se velmi těšit na vaši návštěvu:) případně i komentáře, za které jsem vám velmi vděčná a moc mě těší

  ♥♥♥ Martina♥♥♥

6 komentářů:

  1. Marti, věneček vypadá hezky, něžně. Pěkný víkend. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji Dášo mám z něj radost. I tobě hezký víkend.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Je moc pěkný Marti, ten bude prodaný hned:-))

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji Ajko, to mě velmi těší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, ten je povedený. Vkusný

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji . Mám z něj také dobrý pocit.

    OdpovědětVymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina