pondělí 3. února 2014

Naše malá-velká rekonstrukce

Zdravím Vás děvčata po delším čase,
mohlo by se zdát že blogaření pěkně zanedbávám, ale ba ne, manžel měl minulý týden dovolenou a usilovně jsme pracovaly na změně vzhledu u nás doma  v obýváčku, zatím není hotovo, další novinky budou co nevidět:)
 Omluvte prosím stále špatnou kvalitu fotografií, stále ještě foťáček nemáme,ale už se to blíží:) foťák bude brzy, tak počítám že další příspěvek by už měl být kvalitněji nafocen.
začalo to jen jednou větou : Miláčku ten strop je tak ošklivej, já bych sem 
dal ty stropnice:) .... tak se jelo pro stropnice, a když už tak jsme koukli po tapetách, a to by jsme nebyli mi, aby jsme je nekoupili hnedka:)
¨
tapety jsou čokoládovo krémové , stropnice imitace bříza, ve skutečnosti jsou krásnější
jsem z ní nadšená
no a samozřejmě se muselo rovnou i vymalovat... nezdá se ale stěny nejsou bílé, zvolili jsme světlou krémovou, tapeta šla jen na jednu stěnu a ostatní jsou vymalované.
tak toje pro dnešek zase vše, teď bych se měla pustit do dekorací a příště sesnad pochubím kompletní obývákem, v plánu je pořízení stěny a sedačky, volba sedačky je tak nějak jasná, pořizovat budeme v ikea.. ale víc až příště:).
Všem přeji krásný den a dobrou náladu

Vaše Martina


6 komentářů:

  1. Martinko je vidět jak Tě to zařizování baví. Já taky strašně ráda věci plánuji a zařizuji. Doba kdy jsem se živila návrhy interiérů a kuchyní je už v nenávratnu, tak se realizuji alespoň doma. Budete to mít moc krásné a dobře se vám bude bydlet, když si to uděláte podle svých představ. Už se těším na další fotečky. Měj se moc a moc krásně. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, baví moooc, děkuji, jsem nadšená, a počkej jak se vyřádím na pokojíčku:) , taky se mějmoc hezky. Martina

      Vymazat
  2. Pěkné stropnice jste vybrali .... a má to výhodu, že se strop pak nemusí malovat:-)))
    A pochlub se, jaký foťák sis vybrala?
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko zatím vybráno nemáme, ještě čekám na korunky z odstupného z práce, brzy ale budou a určitě ti písnu :) děkuji za rady už jsem na to trochu jukla ale ještě nebyl pořádně čas :)

      Vymazat
  3. Marti, vy jste se do toho dali. Budete mít hezké bydleníčko. :-) A co práce, už se něco rýsuje? Měj se hezky. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Dášo no ani bych neřekla že jsme se do toho nějak dali.. ono to je velká změna ale za pár korun a i to bylo rychle hotové, ale prokouklo to:) Děkuji . Práce no čekám na jedno místo až se uvolní.No bez hlídání pro děti nemám moc výběr takže jsem si jedno vhlídla a čekám až se uvolní, snad už brzy. A s tím prográmkem na tebe myslím, jen ted´není čas. Měj se krásně. Martina

    OdpovědětVymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina