neděle 29. června 2014

Marmeládky a výlet na Pražský hrad

Krásný letní den,
tak po dlouhé době si užívám volných a hezkých dní s rodinou a mám čas na sem tam nějakou tu prácičku která mě baví... letos jsme jako tradičně byli na pár dní na chaloupce a oslavili tam Lucinčiny narozeniny, byli jsme jen na pár dní protože nás doma čekalo trochu upravování našeho domova.., ale domů sem si přivezla necelý košík třešní a trocha rybízu atak jsem se pustila do prvního letošního zavařování, tuhle činnost já prostě miluju ještě mám něco v plánu ale to zase příště.
Taky jsme vyrazili s rodinkou na výlet po Praze, stavili jsme se podívat na orloj, Karlův most a hlavním bodem nešeho výletu byl Pražský hrad, tak jen pár foteček aby jste věděli že taky žiju:)

Prozatím těchto pár skleniček marmelád a pečeného čaje


zbyli nám trošky co se nevešli do sklenic tak proběhla i malá ochutnávka a spokojenost veliká:)
Lucka na chalupě od babi a dědy dostala novou houpajdu, tak jedna z chalupy :)
Jahodový koláč stál taky za hřích :) jen se po něm zaprášilo :)
a tady už z výletu









A konečně má oblíbená zlatá ulička, miluji tohle místo, ty malé domečky, všechny krásně malované a přece každý jiný a hned na začátku  manufaktura :)



Tak to je pro dnešek vše a opravdu brzy se ukážu s další příspěvkem a ten už bude o práci a tvoření :)
Mějte se hezky Martina

3 komentáře:

  1. Až se zima zeptá, bude koukat jaká jsi pilná hodpodyňka:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no zatím žádná sláva, ale ještě se budu snažit:) snad bude čas a i nějaká ta úroda na zpracování. Ale i tak díky Ajko :) měj se hezky

      Vymazat
  2. Ahojky Martinko. To je super, že jsi o sobě dala vědět. A že tvoříš, realizuješ a užíváš rodinu a život. Jenom toho času jaksi není nazbyt což? Já mám poslední dobou pocit, že vůbec nestíhám, ale to se snad zase trochu zlomí a bude volněji. Jinak koukni ke mně na blog. Mám tam Giveaway k mým prvním blogerským narozeninám, tak kdyby ses chtěla zapojit, tak ještě můžeš. :-) Měj se krásně a doufám, že se zase brzy ozveš. Lenka

    OdpovědětVymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina