čtvrtek 25. prosince 2014

Krásné svátky

Krásné sváteční ráno, pořád jsem slibovala jak se brzy stavím a nakonec utekl více než týden a já se teprve dostala v klidu k počítači :) . příští rok to vážně musím už udělat jinak :D posílám jen malý pozdrav všem blogerkám (i neblogerkám), a pošlu pár foteček od nás ze včerejška. Bohužel mi většina fotek u stromečku nevyšla, jelikož děvčata byli tak rozradostněné, že se jejich superrychlý pohyb nedal zachytit :D , tak na většině fotek jsou stíny :D. znáte to také ... hodiny balení dny uklízení, 10 minut rozbalování dárků a toho bordelu z papírů všude :D.
Všem Vám chi popřát Veselé vánoce a hodně štastný pohodový a bezproblémový Nový rok 2015.




 ¨.... Tak takhle nějak to vypadalo... a to je ještě relativně pořádek a jedna z nejlepších fotek na těch které tu nesjou, jsou místo dětí dva rozmazané fleky :)



 Ježíšek byl moooc hodný i na maminku s tatínkem... pekárnička už se včera hned zkoušela :)
 a tohle mě moooc potěšilo, to jsem takhle jen říkala, že nemám co na štědrovečerní sůl
                                       



Mějte krásné svátky a i dni po nich následující :)
                                                                                                 Vaše Martina

3 komentáře:

  1. Martinko, krásný zbytek Vánoc celé rodině přeji! Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Martinko krásné vánoce. A jak je vidět na holčičkách tak jsou maximálně spokojené. Takže jste nakonec vše zvládli na jedničku i přes všechny trampoty. U nás to nakonec taky dopadlo dobře a Tobě moc a moc děkuji za vločky na stromeček. Lenka

    OdpovědětVymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina