středa 5. března 2014

Reci vjeci :) bedýnky, podnosy

Zdravím děvčata
, s jarem mám nějakou aktivní a tvořivou:),
 tentokrát na téma odložené hromady beden před zeleninou.. jsou tam vždy tak smtuné chuděrky, čekájí na likvidaci a já je zachraňuji. Miluji to "patlání " barvičkama, jak já tomu říkám :)
 Tak jen letmo pár opět mázlých foteček. (foťák jsme stále nepořídili, ale v mobilu jsem objevila po dlouhých 7 letech nastavení a tak mají fotečky aspoň normální barvu.



Holčinám do pokojíčku na kreslení, pastelky, omalovánky.. 



 a tady jeden podnos pro mne .. už dlouho jsem chtěla něco takového, barevného, doma vytvořeného, , takovýmůj originál kousek  Na kávičku a pamlsky k telce. Abych si to kafčo nemusela držet v ruce.
 To je pro dnešek vše. brzy se zase ukážu.
Krásný den všem Martina


5 komentářů:

  1. Ahojky. Krásně recykluješ. Kdybych měla holčičky tak bych měla taky všechno růžové. Ale modrá a zelená jsou také dobré. Ty berušky máš dělané ubrouskovou technikou? A jinak tác na kafíčko je potřeba. Přece to člověk nebude nosit na stoleček po jednom. Loni jsem zrecyklovala jeden proutěný, který už jsem chtěla vyhodit. A slouží dál a mám z něj radost. (už 20 let) . Jinak já čekám až mě nějaká velká tvořivá zase chytí. Zatím jí mám spíš v kuchyni. :-D Měj se moc krásně a těším se co dalšího ukážeš. Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji Leni berušky, jsou ubrouskovou technikou, a modrá a zelená jsou určitě taky fajn .. i u mne si tyhle barvičky brzy najdou své místo. Ne vše je u nás růžové:) Měj se hezky. musím k tobě taky juknout, já jsem poslední dobou spíš na FB než tady.. :) a už vidím odkaz na tvůj příspěvek, něco sladkého.. a myslím, že nebudu dalekood pravdy když řeknu žeto bude totéž c jsme dělali včera mi :) Měj se hezky jdu ti to okouknout. Martina

    OdpovědětVymazat

Velmi srdečně děkuji za Váš čas který jste strávily prohlížením mého příspěvku a za vaše milé komentáře. Je mi ctí číst vaše řádky a budu se těšit na vaší návštěvu třeba u dalšího příspěvku.
♥♥♥
S láskou Vaše Martina